Blogg

Blogg

BLANDAT

InläggSkapad av Carina 2016-03-02 09:15
Oj så länge sedan jag var här o skrev, men tiden bara rinner iväg.

Jag har t o m fått en ny hobby; Ishockey och laget KHK och mycket runt omkring. Ger så mycket positiv energi på flera sätt, som jag aldrig kunnat ana. Sitter där varje hemmamatch sedan i sept och även åkt iväg på 2 bortamatcher.
Kan man bli annat än glad när man ser sådana här grabbar?;

Den glada skäggmurveln på bilden gjorde mål igår, hejja Jimmy.
Lärt känna en hel del nya kamrater utanför hunderiet i och med denna nya hobby.

Det allra allra tråkigaste som hänt är att min älskade Dessan avled 15 dec 2015.

En mycket tung förlust så som vi kämpat i många år tillsammans. Saknar henne så otroligt, men till slut blev det alldeles för mycket med sårvård, medicin m m, hon mådde inte alls bra. 12 år och 10 mån, en bra ålder för en schäfer i allmänt, och då helst för en som varit ögonsjuk i 10 år och allt som följt med. Saknar dig min älskade Dessan smiley.

Jag har haft härliga Helene Lindström med mig som gästinstruktör. Väldigt duktig tjej och mycket ödmjuk. Otroligt kunnande i momenten. Många vill vara med nästa gång hon kommer i Juli. Kul att hon nu fått förfrågan att vara med o träna Sveriges talangtrupp. Glad att de har frågat Helene, vilken tillgång.


Flera gästinstruktörer på G;
Maria Brandel V 16 på Senoren, världskändis.............
Ditte Andersson som skall komma och hjälpa oss med nya momenten för 2017, i juni.
Helene Lindström då i juli igen.
Ditte kommer i höst åxå, för en uppföljning av momenten vi går igenom i juni.


För ngn vecka sedan blev vi godkända att anordna SM 2018 i Blekinge för Bruks, IPO, Lydnad o Rallylydnad.
Sitter med i styrgruppen som sekreterare. Var i skall vara är inte riktigt bestämt än, tre platser att välja mellan, Ronneby Brunnspark, Asarums travbana eller Norje (där Sweden Rock går). Plats kommer att bestämmas inom kort. Finns en fb-sida om jag skapat och bara på liten tid har det nu blivit över 800 medlemmar- jättekul.
Vi är ett bra gäng i denna styrgrupp och bra fördelat av könen och det behövs.....


Har skapat en sida med Hundaktiviteter i Blekinge. Tror det ligger ngnstans på ungefär 250 medlemmar. Kände att det är bra att vi som fixar olika evenemang för hundar, kan samlas på samma ställe så de som vill kan ta del av roliga o nyttiga saker som händer i Blekinge. Det har blivit uppskattat med denna sida.

Haft 1 möte om nya momenten som kommer 2017. MÅNGA nya moment, har aldrig varit med en större regelrevidering. Jag hade ett möte på Gräsvik för dem som var hugade i Karlskrona. I mitten av mars blir det i Karlshamn, och har fått förfrågan från studiefrämjandet om jag kan ha i deras lokaler i Kristianstad, kul att bli tillfrågad.
Å så har JAG skaffat mig swish, det ni. Påtryckningar av kursdeltagare på Karlshamns BK och egen kurs på Senoren, så föll jag på detta. Men måste säga, himla smidigt.


Ja det är mycket mera som hänt, detta är bara ett axplock, o så glömmer ju man en del åxå.............

Avslutar detta inlägg med en bild på mina 5 änglahundar, saknar dem så förbaskat mycket, var och en på sitt sätt.
Silverpilens Onja med äpplet i munnen, Kurants Tamara med blomman i munnen, Kurants Öka-Mera med huvudet på sned hos fotografen, Trebökens Vilda Tjejen i snön som hon älskade att göra snöänglar i och till sist i högra bilden nedan Torneryds Destiny som försvann ur mitt liv i dec.


Jag hoppas jag inte skall ta för lång tid tills nästa inlägg.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.