Blogg

Blogg

Tävling + kampflätor

InläggSkapad av Carina 2014-06-14 20:46

Den 31 maj på Karlskrona BK hade jag 3 st kursare som tävlade i klass I.
Alla 3 blev uppflyttade JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!

Dessan med Iza som kom 2:a och fick därmed titeln LP I.


Sedan Eva med Jusse kom 4:a och Eva med Nikie kom 5:a.

Så kul detta var för oss alla som känner dessa härliga människor.

GRATTIS ÄN EN GÅNG smiley


Jag har börjat göra kampflätor. De är c:a 30 cm långa. Man kan få dem tunnare eller vanligt tjocka. Jag tar 40 kr/st för dem, någon som vill köpa så kontakta mig, mailadress finns enl ovan. Finns i c:a 12 färger, nedan finns olika knytna flätor och senast inhandlade färger. Man kan välja upp till 4 st olika färger/fläta.


Själv har jag o mina kursare tränat sök med Sofie, vilket har uppskattats enormt av alla deltagarna. Alla vill ha Sofie igen, och hon verkar definitivt inte negativ till detta.
Vi har även tränat uppletande i 2 omggr. Per har tagit han om ruinsöket 3 ggr. Vi har även haft 2 kommenderingsträningar.

Sommarkurstillfällena har precis börjat, och jag trivs så mycket med mina kurser och deltagare. Nu börjar det hända att fler och fler börjar tävla, både på de privata och de på kurs på Karlshamns BK. Imorrn skall jag t ex, hejja på 4 st som skall tävla klass I.

Haft lite otur med bilen, katten gick efter 4-5 dagar, sedan gick kopplingen/farthållaren och senast ngt stag under bilen. Som tur är så går allt detta på garantin, han som sålde den har ställt upp till 100%. Har kostat omkring 12-15000 kr.

Ont som 17 i höger handled. Fick en kortisonspruta av min läkare Ingela. Fungerar inte detta, och det verkar det inte gör då jag fick sprutan för 1,5 vecka sedan, så blir det op. Det heter Quervains, det jag har i handleden. Fasen vad beroende man är av handleden hela tiden, bara att t ex vrida om nyckeln i bilen................ Det känns kan jag säga.

Hoppas ni mår bra alla som läser min blogg. smiley

På återseende.  • Kommentarer(2)//blogg.carinal.se/#post305