Blogg

Blogg

Kampflätor, ullsulor o lite till

InläggSkapad av Carina 2013-12-15 19:02

Varit o kollat upp kroppen p g a värken i benen och höfterna som jag har på nätterna. Fick reda på en del saker i olika delar som jag inte visste. Bl a har jag mera muskler på vänster sida, ända uppifrån axeln och ner till vaden........... Jag går/står mera utåt med vänster fot och har en del riktigt ömma punkter som troligtvis härrör sig till ischias/diskbråck. Så nu har vi lite att jobba med.

Fått tag på en riktigt riktigt bra kräm till min torra hund och till ansiktsklådan m m. Den heter Locobase Repair. Finns flera sorter av Locobase, men denna rekommenderade läkaren på hudmottagningen för mig. Har fått höra att flera använder den och att även de tycker den är kanon.

Lite flera kampflätor har jag gjort;Den vänstra är till Elsa, nr 2 + 3 Zacke och 4+5 till 9 valpisar, därför lite mindre längd på dem.

Idag har jag fått tovade prickiga ullsulor av Mimmi. Enligt flera andra skall sådana vara kanona. Behöver ju all hjälp jag kan få med frusna fingrar och tår. Skall bli spännande att pröva dessa. Tack snälla Mimmi smileySamtidigt fick jag denna fina pepparkaka som Mimmi hade bakat hos Liselott B.

Nästa vecka det mammo, tandläkare, sjukgymnast x 2 och kurs.


Hundarna mår bra, peppar peppar och de rastas 2 ggr/dag (släpps även ut på tomten om/när de behöver), mat 3 ggr/dag och Dessan får ögonsalva + droppar 3 ggr/dag, läckagemedicin 2 ggr/dag och lite hjälp till lederna. Lite att hålla reda på med egen medicin som jag ibland missar.........

Sköt om er smiley

  • Kommentarer(0)//blogg.carinal.se/#post297