Blogg

Blogg

Länge sedan

InläggSkapad av Carina 2013-12-10 20:34
Lite uppdateringar, det var ju ett tag sedan.

22 nov var jag o handlade korgar till dem jag lånar appellplanen av och den som sköter underhållet. Bägge blev överraskade, och jag glad för att kunna ge ngt tillbaka till dessa härliga människor. Här är en bild på en av korgarna jag beställde hos Lunnatorp och var helnöjd med;

Dagen efter var jag på träff med mina kursare i Karlshamn. Verkligen trevligt att möta detta härliga gäng igen, som tränar på och man ser framstegen. En av dem; Dessan med Iza, blev uppflyttade till klass II, kom 2:a och bra poäng. GRATTIS!

Lise-Lotte och jag var ute och åt på Royal Thai, för första gången där för min del. Jättegott, men en del saker var lite väl starka. Men det vet man ju nu tills nästa gång man skall äta där.

Kylarn läcker, ibland mer och ibland mindre. Thomas hjälpte mig med kylarcement förra måndagen och det verkar, peppar peppar, hjälpa.

Ridhusträningen har börjat. Himla kuligt! Hundarna funkade jättebra, över förväntan både för förare och mig, en del som aldrig har varit i ett ridhus förr.

Jag har börjat göra kampflätor. Gjort några kampflätor som ni ser; Lime/Blå, Ljusblå/Blå/Vit, Svart/Vit/Röd/Beige, Svart/Vit/Lila/Lime och Röd. Om några vill beställa dem så mail:a mig. De är c:a 30 cm långa. Kan göras i färgerna; Svart, Röd, Lila, Lime, Blå, Ljusblå, Blå, Vit och Grå. Från enfärgad till fyrfärgad.

Fått in några beställningar och har fått höra att jag är alldeles för billig.......
De kostar 30 kr/st, och är c:a 30 cm långa.

Idag har en av hundarna, gissa vem, tagit sönder snöret till sin Gappayboll. Först åkte den ena sidan för några veckor sedan, och idag den andra sidan. Det var enklare att kasta långt när hon hade bitit av ena sidan. Nu går det inte att kasta alls, jag har inte den tekniken att kasta långt.


En bild från skogen igår på Dessan och Toza:


Är det någon som behöver hjälp med sin vovve? Lorina erbjuder hjälp med flera olika hundaktiviteter. Här är Lorina med sin rottis Aszco:
Du hittar hennes blogg här http://myrottis.wordpress.com/2013/12/10/tva-upptag/ , och under knappen "Vill du ha hjälp!" kan du se vad hon kan hjälpa till med.
Hemsidan har följande adress; http://myrottis.wordpress.com/

Sköt om er och må väl smiley

  • Kommentarer(0)//blogg.carinal.se/#post296